Øystein Sunde og "Meget i sløyd" - Karusellskapssyk

Om arrangementet

Etter 36 forestillinger på Chat Noir høsten 2021, tar Øystein Sunde forestillinga ut på turné. Han har med seg «Meget i sløyd», som er noko av det aller beste av allsidige bluegrass-musikarar på denne sida av Atlanteren.

«Karusellskapssyk» har fått fantastisk omtale med terningkast 5:

Aftenposten: Moden visekunstner på nye veier!

Nettavisen: Mester i sin egen sjanger!

Dagsavisen: 50 års suksess og like blid!

 

Det har kome nye songar seilande, får vi vite, og visesangaren er tydelig oppstemt og selskapssjuk i anledning det nye stoffet.

Øystein Sundes solokarriere byrja på Dolphins  viseklubb i Grensen 18 i Oslo i 1966. "Det var en klubb full av entusiastiske nybegynnere i slutten av ten-årene. Du fikk sitte på en barkrakk og synge tre sanger, og så var det nestemann opp", seier Sunde om denne tida.  Etter fire år på krakken, kom den første plata, og det tok for alvor fyr i karriera. 

I dag kan Sunde sjå tilbake på ein meir enn 50 år lang historie full av  plateutgjevnader, showsuksessar, TV-produksjonar og samarbeid med dei beste i norsk showbizz -  Ingrid Bjørnov, Gitarkameratene, Halvdan Sivertsen, Finn Kalvik, Eldar Vågan, Dizzie Tunes & Grethe Kausland, Hege Schøyen og Vazelina Bilopphøggers - for å nevne nokon.

 

Velkommen til ei ny forestilling med Øystein Sunde!