Riksteatret: Hør'a dagbok

Hør'a, dagbok
Av Amina Sewali

Ein hiphop-musikal for heile familien!

Nansi er ikkje så god i norsk. Ho får tips om å begynne å skrive dagbok – akkurat som han i En pingles dagbok – og går motvillig med på det. Eigentleg har ho anna å gjere. Nansi drøymer nemleg om å bli Noregs største rap-stjerne!

Hør'a dagbok er ei historie om å vere ny i Noreg. Om ei sterk og kul jente som er full av pågangsmot og minst like tøff som mobbarane i klassen. Ho er småfrekk og stor i kjeften, og stiller alltid opp for dei svake.

«Nansi trosser dysleksi og de kule gutta på skolen for å bli rap-stjerne. Dette er Tøyen-versjonen av Tonje Glimmerdal i et halsbrekkende originalt Oslo-språk. Barneboka er full av humor, hjertevarme og nye referanser til mat og musikk.» skrev VG om boken og ga

Ta med vennar, naboar og folk du er glad i når Riksteatret kjem til kulturhuset ditt. Før framsyninga inviterer vi alle til gratis hiphop-kurs i foajeen. Hør'a dagbok blir ein musikal som opnar auge, øyre og hjarte for kven vi er i Noreg akkurat no. Håpar vi sjåast!

Passar for alle over 6 år.
Framsyningslengde: 2 timar (inkludert pause).