Teater Ibsen: "Og hjartet er ein kommunefarga regnboge"

Teater Ibsen kan med stor glede presentere høstens storsatsning «Og hjertet er en kommunefarga regnbue», skreve av Skiensguten Mattis Herman Nyquist og slam-poet Fredrik Høyer

Duoen har tidligare skapt forestillingar som har begeistra publikum over heile landet. Nå blir det sett opp ur-premiere på Teater Ibsen. Stykket er ei kraftfull kjærlighetserklæring til lokalsamfunn – menneska, byen og kommunen.

På scena finn du ein av våre aller fremste scenekunstnarar i Anne Marit Jacobsen! Saman med henne vil Hallvard Holmen og Mathilde Skarpsno fremføre Fredrik Høyers tekster.

Kvar kveld vil skodespelarane bli akkompagnert av Skiensgutane Gard Nilssen og André Roligheten – to av Europas mest ettertrakta jazzmusikere.

Forestillinga er bygd på samtaler med eit tjugetals Skiensborgarar og deira historiar. Den tek for seg alt det samfunnet byr på av høgder, djupe botnar og vanlighet – som både forener, forandrar og skiller oss frå kvarandre. Finn vi gjennom dette ein gjennomsnittleg norsk bys sjel?

Hjartelig velkommen til ei musikalsk forestilling du seint vil gløyme!